Technikai okok miatt, a rendelés felvétel ideiglenesen szünetel, rövidesen újra indítjuk!
Az üzletünkben minden továbbra is megvásárolható!

Technikai okok miatt, a rendelés felvétel ideiglenesen szünetel, rövidesen újra indítjuk!
Az üzletünkben minden továbbra is megvásárolható!

Borélesztő tápsó 20 g

270 Ft

A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.

Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl, gyümölcshöz 10-25 g/hl

Optimális hőfok: 12-34 Celsius

Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz öntjük.

25 készleten

[yith_wcwl_add_to_wishlist]